Contact

Neem gerust contact met ons op als je een vraag of bericht hebt

Adres
Salomonszegel 99
8935 SC Leeuwarden

Telefoon
06 247 128 48

E-mail
info@boezemvriendinnen.nl

Financiële bijdragen
Kunnen naar: NL52 INGB 0106373455
Ten name van: Stichting Boezemvriendinnen

ANBI-status
nr: 865164381 (RSIN).

Of gebruik ons berichten formulier hieronder:

Sponsors
De Boezemvriendinnen zijn in 2022/23 gesteund door ‘IIS’, het Mienskipsproject van Arcadia. IIS is een productie van Arcadia en Keunstwurk en wordt mogelijk gemaakt door Provincie Fryslân, Prins Bernard Cultuur Fonds en Univé. Dankzij dit project hebben wij mobiele paskamers kunnen laten maken door de kunstenaars Gerda Nijp en Reina Prins. 
Ontwerpstudio MARK IT ZERO steunt de Boezemvriendinnen met concepten, tekst, ontwerp, de vormgeving en de productie van de de complete huisstijl. 

ANBI status

Boezemvriendinnen is door de Belastingdienst aangemerkt als een algemeen nut beogende instelling (ANBI). Daardoor kunt u als donateur en/of bedrijf giften overmaken met belastingvoordeel. Wij hoeven geen belasting te betalen over schenkingen en nalatenschappen.
De ANBI-status van Boezemvriendinnen is geregistreerd onder nr: 865164381 (RSIN).

Publicatieplicht ANBI
Het belangrijk dat we transparant zijn in wie we zijn en wat we doen. Daarmee hebben donateurs in één oogopslag inzicht in de structuur en de financiële situatie van de organisatie die zij steunen. Hieronder de drie formulieren die dat inzicht geven:

Oprichting
Beleidsplan

Jaarrekening

Privacy

Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij technologieën zoals cookies om informatie over uw apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Door in te stemmen met deze technologieën kunnen wij gegevens zoals surfgedrag of unieke ID’s op deze site verwerken. Als u geen toestemming geeft of uw toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden.