Warm enthousiasme uit Ulvenhout

Brabant heeft haar eerste lieve Boezemvriendin die zich inzet voor vrouwen die zich geen BH kunnen veroorloven.

Marrit uit Ulvenhout kwam persoonlijk 75 exemplaren bij ons langs brengen. “Ik was toch op vakantie in het Noorden dus ik dacht: ik neem ze mee”. Ze worden uitgezocht en verdeeld op maat en dan zijn ze klaar voor de eerstvolgende Pasparty. Die staat voorlopig gepland op 11 oktober in Stiens en we nodigen iedereen uit om er eerder een te organiseren.

Alle vrouwen, winkels en webshops in de buurt van Ulvenhout die goede BH’s over hebben kunnen terecht bij het nieuwe inzamelpunt dat Marrit is begonnen. 

Het adres:
Nieuwe Dreef 25
4851 BR Ulvenhout

Kijk op de BH doneren pagina om te kijken waar zich nog meer inzamelpunten bevinden en meld je aan. Want Boezemvriendinnen zijn er nooit genoeg.

Boezemvriendinnen ANBI-status

Boezemvriendinnen is door de Belastingdienst aangemerkt als een algemeen nut beogende instelling (ANBI). Daardoor kunt u als donateur en/of bedrijf giften overmaken met belastingvoordeel. Wij hoeven geen belasting te betalen over schenkingen en nalatenschappen.
De ANBI-status van Boezemvriendinnen is geregistreerd onder nr: 865164381 (RSIN).

Read More

Kom naar de Boezemvriendinnen op Vrouw!

Fantastisch! We hebben ons eigen plekje gekregen op Vrouw! Je kunt ons bezoeken op stand 4142. We ontvangen daar graag BH’s die je over hebt voor ons bijzonder goede doel: Wij helpen vrouwen die geen BH kunnen betalen aan goed passende en mooie BH’s.

Read More