Warm enthousiasme uit Ulvenhout

Brabant heeft haar eerste lieve Boezemvriendin die zich inzet voor vrouwen die zich geen BH kunnen veroorloven.

Marrit uit Ulvenhout kwam persoonlijk 75 exemplaren bij ons langs brengen. “Ik was toch op vakantie in het Noorden dus ik dacht: ik neem ze mee”. Ze worden uitgezocht en verdeeld op maat en dan zijn ze klaar voor de eerstvolgende Pasparty. Die staat voorlopig gepland op 11 oktober in Stiens en we nodigen iedereen uit om er eerder een te organiseren.

Alle vrouwen, winkels en webshops in de buurt van Ulvenhout die goede BH’s over hebben kunnen terecht bij het nieuwe inzamelpunt dat Marrit is begonnen. 

Het adres:
Nieuwe Dreef 25
4851 BR Ulvenhout

Kijk op de BH doneren pagina om te kijken waar zich nog meer inzamelpunten bevinden en meld je aan. Want Boezemvriendinnen zijn er nooit genoeg.

Het aantal inzamelpunten groeit gestaag

We zijn blij verrast dat op meerdere plekken in het land nieuwe Boezemvriendinnen inzamelpunten worden opgericht. Het zou fantastisch zijn als daar ook Boezemvriendinnen Pasparty’s uit voort kwamen. Met onze nieuwe site kunnen we iedereen helpen met onze ervaringen zodat je goed georganiseerd aan dat zeer welkome avontuur begint.

Read More

Boezemvriendinnen Pasparty in Grou

Tijdens de Boezemvriendinnen pasparty in Grou konden we weer veel BH’s weg geven. De cupmaatjes stonden weer klaar om de dames de BH aan te meten. Aan het eind van de dag hebben we meer dan 50 vrouwen gelukkig gemaakt.

Read More