Visuele identiteit voor de Boezemvriendinnen

Over BH's en de Boezemvriendinnen

Een BH is een kostbaar bezit. Letterlijk en figuurlijk. Een goed passende BH staat goed en geeft zelfvertrouwen.
Dat kan helaas niet iedereen betalen en dan komen de Boezemvriendinnen in beeld. 

Wij verzamelen BH’s die niet gedragen of verkocht worden en zorgen er voor dat vrouwen met een smalle beurs deze BH’s gratis aangemeten krijgen.

Ooit zijn we gewoon begonnen met een zelfgemaakte website, maar toen ontwerpstudio MARK IT ZERO lucht kreeg van ons initiatief namen ze contact met ons op en sindsdien maken ze, voor niets, alles wat we nodig hebben. Van buttons tot deze website, van posters tot onze identiteit op de social media.

Hieronder een greep uit de middelen die ze hebben ontworpen. Mocht je zelf Boezemvriendin willen worden en ook een pasparty willen organiseren stellen we dit materiaal met alle liefde beschikbaar. Ga naar DIY-pakket op de site en download de bestanden of vraag de producten aan.

DA steunt Boezemvriendinnen in Ter Aar

Boezemvriendinnen Nieuwkoop timmert hard aan de weg met Nieuwkoop als nieuwe inleverlocatie.
Dit initiatief dat BH’s inzamelt voor vrouwen met een kleine beurs organiseert op 20 november alweer de vierde pasparty. Ook breidt het aantal locaties waar je goede, tweedehands BH’s in kunt leveren uit. Zo kunnen vrouwen nu ook hun BH inleveren bij de DA in Ter Aar.

Read More

Warm enthousiasme uit Ulvenhout

Ook in Brabant zijn er Boezemvriendinnen die zich inzetten voor vrouwen die zich geen BH kunnen veroorloven. Marrit uit Ulvenhout kwam persoonlijk 75 exemplaren bij ons langs brengen.

Read More