Visuele identiteit voor de Boezemvriendinnen

Over BH's en de Boezemvriendinnen

Een BH is een kostbaar bezit. Letterlijk en figuurlijk. Een goed passende BH staat goed en geeft zelfvertrouwen.
Dat kan helaas niet iedereen betalen en dan komen de Boezemvriendinnen in beeld. 

Wij verzamelen BH’s die niet gedragen of verkocht worden en zorgen er voor dat vrouwen met een smalle beurs deze BH’s gratis aangemeten krijgen.

Ooit zijn we gewoon begonnen met een zelfgemaakte website, maar toen ontwerpstudio MARK IT ZERO lucht kreeg van ons initiatief namen ze contact met ons op en sindsdien maken ze, voor niets, alles wat we nodig hebben. Van buttons tot deze website, van posters tot onze identiteit op de social media.

Hieronder een greep uit de middelen die ze hebben ontworpen. Mocht je zelf Boezemvriendin willen worden en ook een pasparty willen organiseren stellen we dit materiaal met alle liefde beschikbaar. Ga naar DIY-pakket op de site en download de bestanden of vraag de producten aan.

Boezemvriendinnen ANBI-status

Boezemvriendinnen is door de Belastingdienst aangemerkt als een algemeen nut beogende instelling (ANBI). Daardoor kunt u als donateur en/of bedrijf giften overmaken met belastingvoordeel. Wij hoeven geen belasting te betalen over schenkingen en nalatenschappen.
De ANBI-status van Boezemvriendinnen is geregistreerd onder nr: 865164381 (RSIN).

Read More

Kom naar de Boezemvriendinnen op Vrouw!

Fantastisch! We hebben ons eigen plekje gekregen op Vrouw! Je kunt ons bezoeken op stand 4142. We ontvangen daar graag BH’s die je over hebt voor ons bijzonder goede doel: Wij helpen vrouwen die geen BH kunnen betalen aan goed passende en mooie BH’s.

Read More