Boezemvriendinnen Pasparty in Grou

1 februari, Kringloop, Muldyk 3, Grou

Tijdens de Boezemvriendinnen pasparty in Grou konden we weer veel BH’s weg geven. De cupmaatjes stonden weer klaar om de dames de BH aan te meten. Aan het eind van de dag hebben we zo’n 50 vrouwen gelukkig gemaakt.

De grouster online krant van Grou berichte:

“Woensdag was de Kringloop Grou omgebouwd tot BH pasparty-ruimte van de Boezemvriendinnen. Zo’n 50 vrouwen kwamen op een afgesproken tijd langs om gratis een goede, passende BH te komen halen. Er waren ook veel Oekraïense dames bij, met behulp van Google Translate kon er met hen gesproken worden.

 

Ervaren lingeriemedewerksters keken naar de juiste maat, andere vrouwen, de ‘cupmaatjes’, zochten in de enorme voorraad naar de juiste BH. Zo kon iedereen met twee mooie BH’s blij naar huis. 

Wie even moest wachten, kon genieten van een kopje koffie en thee in de Doarpskeamer. De vrijwilligsters hadden voor iedereen een vriendelijk woord.”

DA steunt Boezemvriendinnen in Ter Aar

Boezemvriendinnen Nieuwkoop timmert hard aan de weg met Nieuwkoop als nieuwe inleverlocatie.
Dit initiatief dat BH’s inzamelt voor vrouwen met een kleine beurs organiseert op 20 november alweer de vierde pasparty. Ook breidt het aantal locaties waar je goede, tweedehands BH’s in kunt leveren uit. Zo kunnen vrouwen nu ook hun BH inleveren bij de DA in Ter Aar.

Read More

Warm enthousiasme uit Ulvenhout

Ook in Brabant zijn er Boezemvriendinnen die zich inzetten voor vrouwen die zich geen BH kunnen veroorloven. Marrit uit Ulvenhout kwam persoonlijk 75 exemplaren bij ons langs brengen.

Read More