Boezemvriendinnen Pasparty in Grou

1 februari, Kringloop, Muldyk 3, Grou

Tijdens de Boezemvriendinnen pasparty in Grou konden we weer veel BH’s weg geven. De cupmaatjes stonden weer klaar om de dames de BH aan te meten. Aan het eind van de dag hebben we zo’n 50 vrouwen gelukkig gemaakt.

De grouster online krant van Grou berichte:

“Woensdag was de Kringloop Grou omgebouwd tot BH pasparty-ruimte van de Boezemvriendinnen. Zo’n 50 vrouwen kwamen op een afgesproken tijd langs om gratis een goede, passende BH te komen halen. Er waren ook veel Oekraïense dames bij, met behulp van Google Translate kon er met hen gesproken worden.

 

Ervaren lingeriemedewerksters keken naar de juiste maat, andere vrouwen, de ‘cupmaatjes’, zochten in de enorme voorraad naar de juiste BH. Zo kon iedereen met twee mooie BH’s blij naar huis. 

Wie even moest wachten, kon genieten van een kopje koffie en thee in de Doarpskeamer. De vrijwilligsters hadden voor iedereen een vriendelijk woord.”

Het aantal inzamelpunten groeit gestaag

We zijn blij verrast dat op meerdere plekken in het land nieuwe Boezemvriendinnen inzamelpunten worden opgericht. Het zou fantastisch zijn als daar ook Boezemvriendinnen Pasparty’s uit voort kwamen. Met onze nieuwe site kunnen we iedereen helpen met onze ervaringen zodat je goed georganiseerd aan dat zeer welkome avontuur begint.

Read More

Visuele identiteit voor de Boezemvriendinnen

Een BH is een kostbaar bezit. Letterlijk en figuurlijk. Een goed passende BH staat goed en geeft zelfvertrouwen.
Wij verzamelen BH’s die niet gedragen of verkocht worden en zorgen er voor dat vrouwen met een smalle beurs deze BH’s gratis aangemeten krijgen.

Read More