Boezemvriendinnen Pasparty in Grou

1 februari, Kringloop, Muldyk 3, Grou

Tijdens de Boezemvriendinnen pasparty in Grou konden we weer veel BH’s weg geven. De cupmaatjes stonden weer klaar om de dames de BH aan te meten. Aan het eind van de dag hebben we zo’n 50 vrouwen gelukkig gemaakt.

De grouster online krant van Grou berichte:

“Woensdag was de Kringloop Grou omgebouwd tot BH pasparty-ruimte van de Boezemvriendinnen. Zo’n 50 vrouwen kwamen op een afgesproken tijd langs om gratis een goede, passende BH te komen halen. Er waren ook veel Oekraïense dames bij, met behulp van Google Translate kon er met hen gesproken worden.

 

Ervaren lingeriemedewerksters keken naar de juiste maat, andere vrouwen, de ‘cupmaatjes’, zochten in de enorme voorraad naar de juiste BH. Zo kon iedereen met twee mooie BH’s blij naar huis. 

Wie even moest wachten, kon genieten van een kopje koffie en thee in de Doarpskeamer. De vrijwilligsters hadden voor iedereen een vriendelijk woord.”

Boezemvriendinnen ANBI-status

Boezemvriendinnen is door de Belastingdienst aangemerkt als een algemeen nut beogende instelling (ANBI). Daardoor kunt u als donateur en/of bedrijf giften overmaken met belastingvoordeel. Wij hoeven geen belasting te betalen over schenkingen en nalatenschappen.
De ANBI-status van Boezemvriendinnen is geregistreerd onder nr: 865164381 (RSIN).

Read More

Kom naar de Boezemvriendinnen op Vrouw!

Fantastisch! We hebben ons eigen plekje gekregen op Vrouw! Je kunt ons bezoeken op stand 4142. We ontvangen daar graag BH’s die je over hebt voor ons bijzonder goede doel: Wij helpen vrouwen die geen BH kunnen betalen aan goed passende en mooie BH’s.

Read More