Nieuwe boezemvriendin

Ik heb mij aangemeld als vrijwilliger bij de Boezemvriendinnen

In Maart was ik op de vrouwenbeurs in Leeuwarden en liep ik langs een stand vol met prachtige BH’s in alle maten en kleuren.

Dit trok direct mijn aandacht en ik kwam in gesprek met met Bettina Weiss, die mij enthousiast vertelde over de organisatie van de Boezemvriendinnen. Wat een geweldig mooi initiatief dacht ik en wat jammer dat wij dit in de Gemeente Midden-Groningen niet kennen. Maar als het lukt gaan we daar nog dit jaar verandering in brengen.

Ik heb een paar vriendinnen gevraagd of zij samen met mij dit initiatief ook in Midden-Groningen willen gaan organiseren en ook zij waren enthousiast. Inmiddels hebben we al 150 BH’s binnen en hebben contacten gelegd met verschillende organisaties zoals de kledingbank Maxima, het Armoedepact in de Gemeente Midden Groningen en de Vrouwen van Nu. Dit is nog maar het begin en wij hopen dat we binnenkort heel veel vrouwen mogen ontvangen en blij kunnen maken met een mooie en goed zittende BH.

De eerste Pasparty zal in Hoogezand plaatsvinden. Datum, tijdstip en locatie volgt zo snel mogelijk.
Denk je nu “maar daar wil ik graag aan meewerken” stuur dan een reactie naar mariaboezemvriendinnen@gmail.com

Boezemvriendinnen ANBI-status

Boezemvriendinnen is door de Belastingdienst aangemerkt als een algemeen nut beogende instelling (ANBI). Daardoor kunt u als donateur en/of bedrijf giften overmaken met belastingvoordeel. Wij hoeven geen belasting te betalen over schenkingen en nalatenschappen.
De ANBI-status van Boezemvriendinnen is geregistreerd onder nr: 865164381 (RSIN).

Read More

Kom naar de Boezemvriendinnen op Vrouw!

Fantastisch! We hebben ons eigen plekje gekregen op Vrouw! Je kunt ons bezoeken op stand 4142. We ontvangen daar graag BH’s die je over hebt voor ons bijzonder goede doel: Wij helpen vrouwen die geen BH kunnen betalen aan goed passende en mooie BH’s.

Read More